Fotó: blikk.hu
fotó: blikk.hu

A Bild szerint Orbán Viktor már kedd este Németországba érkezett, hogy egy bambergi luxushotelben a korábbi bajor miniszterelnökkel Edmund Stoiberrel tárgyaljon. A lap szerint a találkozó miatt Stoiber még a Bayern-Wolfsburg meccsről is lemondott( Nem mintha Orbán Viktor arról lenne híres, hogy nem lehet vele meccset nézni).

A két politikus másfél órán keresztül beszélt a menekülttáborokban uralkodó helyzetről és a szerb-magyar határra felépített kerítésről. Stoiber a lapnak azt mondta, hogy Orbánt meglepte az a sok bírálat, amit Németországból kapott. Orbán meg kérdezte tőle, hogy a Calais-nál felépített kerítés miatt vajon miért nem háborgott senki.

A magyar miniszterelnök szerdán a jelenlegi bajor miniszterelnökkel Horst Seehoferrel találkozik majd, hogy részt vegyen a tartományt kormányzó CSU frakcióülésén. - írja a 444.hu

Hát én mindig hülye voltam a focihoz (leszámítva azt az ökörködést amit teniszlabdával az iskolaudvaron műveltünk nagyszünetben és ének órán), de 90 perc az pont egy focimeccs, nem?

Ez alapján az is lehet, hogy Orbán és Stoiber két kirgli sör mellett megnézték azt a rohadt meccset.

Mi meg itt mindenféle titkos találkozókat gondolunk bele mindenbe!